Chișinău: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: Éropah using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Jembar: || 120 [[kilometer persegi|km²]] lan ing tlatah métropolitan 635 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 664.700 jiwa (aglomerasi: 789.500 jiwa)
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || [http://www.chisinau.md www.chisinau.md]
|}
 
'''Chişinău''' (pocapan [[basa Rumania|Rumania]]: [{{IPA|kiʃiˈnəw}}]) utawa '''Kishinev''' (sadurungé taun 1991), ([[basa Rusia|Rusia]]: Кишинёв, ''Kishinyov'', [[basa Ukraina|Ukraina]]: Кишинів, ''Kyshyniv''), iku ibu kutha krajan lan munisipalitas gedhé dhéwé ing Moldova. Kutha sing dumunung ing pinggir [[Kali Bîc]] iki nduwé padunung 664.700 jiwa kanggo kuthané dhéwé lan munisipalitas Chişinău nduwé padunung 789.500 jiwa.
 
{{IbuKutha kuthakrajan ing Éropah}}
 
[[Kategori:IbuKutha kuthakrajan nagara ing Éropah]]
63.840

besutan