Yamoussoukro: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|pushpin_mapsize = 300
|coordinates_region = CI
|subdivision_type = [[Daftar nagara di dunia|NegaraNagara]]
|subdivision_name = {{Flag|Côte d'Ivoire}}
|subdivision_type1 = Region
|footnotes =
}}
'''Yammoussoukro''' iku minangka [[ibu kutha krajan]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ka-papat ing [[Panté Gadhing]]. Padunungé ana 200.000 jiwa ([[2004]]). Ing kutha iki ana gréja ''La Basilique Notre-Dame de la Paix'', yaiku salah siji gréja sing gedhé dhéwé sadonya lan modhèlé dirancang niru gréja ing Vatikan.
 
{{IbukuthaKutha krajan ing Afrika}}
{{Panté Gadhing}}
 
[[Kategori:IbuKutha kuthakrajan nagara]]
[[Kategori:Kutha ing Pasisir Gadhing]]
 
63.045

besutan