Bagdad: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| coordinates_footnotes =
| coordinates_region = IQ
| subdivision_type = [[Dhaftar negaraNagara ing donya|NegaraNagara]]
| subdivision_name = {{Flag|Irak}}
| subdivision_type1 = Provinsi
}}
 
'''Bagdad''' (بغداد) iku [[ibu kutha krajan]] [[Irak]] lan [[provinsi Bagdad]]. Bagdad iku [[kutha]] paling gedhé nomer loro ing [[Asia Kidul-kulon]] sawisé [[Teheran]], kanthi populasiné taun [[2003]] diprakirakaké nganti 5.772.000. Ana ing [[Kali Tigris]] ya iku 33°20 lor lan 44°26 wétan, kutha iki biyèné tau dadi pusat [[Dar al-Islam|paradaban Islam]].
 
== Réferènsi ==
63.840

besutan