Luksemburg: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: Éropah using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Kadipatèn Luksemburg''' iku sawijining nagara cilik ing [[Éropah]] sing ora nduwé segara lan kakurung dharatan. Nagara iki awatesan karo [[Belgia]] ing sisih kulon, karo [[Jerman]] ing sisih wétan lan karo [[Prancis]] ing sisih kidul. IbuKutha kuthakrajan nagara iki [[Luksemburg (kutha)|Luksemburg]]. PedunungéPadunungé ana
 
{{EU}}
63.098

besutan