Montenégro: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Geografi: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Geografi: éjaan using AWB)
Secara internasional, Republik Giri Cemeng wewatesan karo [[Kroasia|Krowasiya]], [[Bosnia-Herzegovina|Bosniya-Hercegowina]] ([[Republik Srpska]]), lan [[Albania|Albaniya]].
 
Kutha utama Giri Cemeng ya iku: ibu kutha krajan [[Podgorica|Podgoritsa]] (padunung 139.000), [[Nikšić|Niksic]] (61.700), [[Pljevlja|Plyewlya]] (18.800), lan [[Bijelo Polje|Biyelo Polye]] (17.100). Tilas kutha krajan karajan ya iku [[Cetinje|Setinye]].
 
== Uga pirsani ==
62.957

besutan