Géorgia: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
== Saarah ==
 
WilayahWewengkon modhèrn Georgia wis dipanggoni déning Homo erectus wiwit jaman Paleolitik. Proto-Georgia suku sepisanan muncul jroning sajarah sing ditulis ing abad 12 SM. [16] nemokaké Arkeologi lan referensi ing sumber-sumber kuna sing ngungkapaké unsur-unsur formasi pulitik lan nagara wiwitan ditandhani anané metalurgi canggih lan tèknik tukang emas ing abad kaping-7 SM
 
== Pamérangan administratif ==
== Geografi ==
Kutha-kutha gedhé ing Georgia antara liya:
* [[Tbilisi]] - 1.066.100 jiwa (wilayahwewengkon kutha 1.270.800)
* [[Kutaisi]] - 183.300
* [[Batumi]] - 116.900
62.958

besutan