Sekolah dhasar: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Sajarah: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎Sajarah: éjaan using AWB)
 
== Sajarah ==
Ing jaman panjajahan [[Walanda]], sekolah menengah tingkat atas diarani '''''[[Europeesche Lagere School]]''''' (ELS). Sawisé kuwiiku, ing mangsa panjajahan [[Jepang]], disebut '''Sekolah Dhasar''' (SD).
 
Sawisé Indonésia mardika, SD owah dadi '''Sekolah Dhasar''' (SD) ing tanggal [[13 Maret]] [[1946]].
62.958

besutan