Polifenol: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (→‎Sumber Polifenol: éjaan using AWB)
== Sumber Polifenol ==
 
Woh-wohan, jejanganan, lan [[teh]] kalebu panganan kang ngandhut akèh polifenol.<ref name="internet1"/> [[Stroberi]], [[blackberry]], [[apel]], [[delima]], [[anggur]], [[pir]], lan [[plum]] kalebu woh-wohan kang ngandhut polifenol kang dhuwur.<ref name="internet1"/> Déné jejanganan kang ngandhut polifenol ya iku [[kubis]], [[brokoli]], [[bawang]], [[peterseli]], lan [[seledri]].<ref name="internet1"/> Kajaba kuwiiku, polifenol bisa ditemokaké ing [[anggur abang]], [[kopi]], [[teh]], [[coklat]], [[minyak zaitun]], [[kacang-kacangan]], [[kenari]], [[mete]], [[hezelnut]], [[pecan]], lan [[kacang brol]].<ref name="internet1"/>
 
== Mupangat ==
63.840

besutan