Oost Gelre: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Latar wuri: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 17 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1147580 (translate me))
c (→‎Latar wuri: éjaan using AWB)
 
==Latar wuri==
Provinsi Gelderland sing papané ana ing wétané Walanda iku salah sijining saka 12 provinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wilayahéwewengkoné. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 56 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negaranagara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti ibu kutha krajan. Nanging saiki wis ora mengkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
==Pranala jaba==
63.083

besutan