Mill en Sint Hubert: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 17 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q9853 (translate me))
c (éjaan using AWB)
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || ... <small>(1 November 2007)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || http://www.{{PAGENAME}}.nl
|}
 
'''Mill en Sint Hubert''' iku sawijining <i>''[[gemeente]]</i>'' ing [[provinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]].
 
'''Mill en Sint Hubert''' iku sawijining <i>[[gemeente]]</i> ing [[provinsi]] [[Brabant Lor]], [[Walanda]].
 
 
==Latar wuri==
Provinsi Brabant Lor sing papané ana ing kidulé Walanda iku salah sijining saka 12 provinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wilayahéwewengkoné. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negaranagara lan ''gemeente''.
 
{{GemeentenNoord-Brabant}}
62.944

besutan