Universitas Loyola Marymount: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Kampus: éjaan, replaced: Doktor → Dhoktor using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Kampus: éjaan, replaced: Doktor → Dhoktor using AWB)
[[Gambar:bluff25.jpg|thumb|left|Sesawangan Bluff]]
[[Gambar:lmuxavierhall.jpg|thumb|right|Xavier Hall]]
LMU dumunung wonten ing nginggil bukit ingkang wiyaripun 150 hèktar ing kawasan Westchester, ing sisih kilèn [[Los Angeles]], dumunung wonten ing perbukitan Del Rey Hills. Wiyaripun lemah aslinipun 99 hèktar minangka sumbangan saking Harry Culver, satunggaling pangusaha real estate. Xavier Hall, ingkang dipunsukani nama saking nama Santo [[Fransiskus Xaverius]], S.J., salah satunggaling kanca Santo [[Ignatius Loyola]], S.J., lan St. Robert's Hall, ingkang dipunsukani nama saking nama Santo [[Robert Bellarmine]], S.J., satunggaling tiyang kardinal lan DoktorDhoktor Gereja, inggih punika 2 bangunan pisanan ingkang dipunbangun wonten ing aréa kampus Westchester wekdal punika. Sasampuning pungkasan dipunbangun wonten ing taun [[1929]], Xavier Hall dipunpapani déning para dosen Jesuit lan para mahasiswa nalika wekdal St. Robert's Hall dipunginakaken minangka gedung akademis lan administratif.
 
Sacred Heart Chapel (Kapel Hati Kudus) lan Regents Bell Tower inggih punika bangunan kampus non-residensial ingkang dipunbangun ([[1953]]-[[1955]]). Malone Student Center, dipunsukani nama saking nama Lorenzo M. Malone, S.J., satunggaling alumnus universitas lan mantan Dekan lan Bendahara Universitas, dipunpungkasaken taun [[1958]] lan dipunrénovasi nalika taun [[1996]]. LMU wekdal punika kagungan 36 fasilitas akademis, atletik, administratif lan event kejawi 12 gedung perumahan mahasiswa lan 6 komplèks apartemèn ing aréa kampus.
18.000

besutan