Mosul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Tigris river Mosul.jpg|thumb|200px|Kitha Mosul]]
'''Mosul''' inggih menikapunika satunggaling kitha ing negari [[Irak]], minangka kutha krajan Governorat Ninawa. Kitha menikapunika muaranipun wonten [[Kali Tigris]] wonten 396 km saking lèr [[Baghdad]]. Wonten ing taun 2002 kitha menikapunika nggadhahi gunggung padunung 1.739.800 jiwa lan dados kitha paling ageng kaping tiga wonten Irak sasampunipun [[Baghdad]] saha [[Basra]].
 
[[Kategori:Kutha ing Irak]]
63.840

besutan