Powiat Sanok: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn using AWB)
}}
 
'''Powiat Sanok''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Kutha krajané ya iku [[Sanok]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Subkarpathia]] lan nduwé padunung 94.622 jiwa.
 
{{provinsi Subkarpathia}}
18.000

besutan