Selena Gomez: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
}}
 
'''Selena Marie Gomez''' [[22]] [[Juli]] [[1992]] ({{lahirmati|[[Grand Prairie]], [[Texas]], [[Amérika Sarékat]]|22|7|1992}}) yaikuya iku panjenengané dadi [[penyanyi]] [[pop]], [[penari]], [[panulis lagu]], lan [[aktris]] Amérika Sarékat kang misuwur minangka nduwèni lakon jroning serial [[Disney]] [[Wizards of Waverly Place]]
 
== Karier ==
18.000

besutan