Migrasi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
c (éjaan using AWB)
Migrasi lokal/nasional inggih punika pindhahing warga saking salah satunggaling papan panggénan menyang papan panggénan sanèsipun ingkang tasih setunggal [[nagara]]. Jinising migrasi lokal inggih punika,
* Sirkulasi
:Sirkulasi inggih punika pindhahing warga ingkang sekedhap kaliyan mbotenboten netep, ananging ugi wonten ingkang netep utawi émah-émah sekedhap. Adhedhasar dangunipun wekdal, sirkulasi dipunpérang dados 3, inggih punika:
:# Sirkulasi dintenan, inggih punika pindhahing warga saking papan panggénan setunggal menyang panggénan sanèsipun ingkang dipuntindakaken saben énjing lanjeng kondur ing wanci sonten utawi dalu (tanpa nginep), kedadéyan kados mekaten dipunwastani penglaju utawi komuter.
:# Sirkulasi minggon, inggih punika pindhahing warga saking papan panggénan setunggal menyang panggénan sanèsipun, konduripun setunggal minggu sepisan.
63.840

besutan