Toy Story 3: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
| preceded_by = ''[[Toy Story 2]]''
}}
'''''Toy Story 3''''' iku sawijining [[film animasi]] [[komputer]] 3D saka [[Amérika Sarékat]] prodhuksi [[Pixar|Pixar Animation Studios]] lan dirilis ing bioskop déning [[Walt Disney Pictures]] tanggal [[18 Juni]] [[2010]]. Film iki yaikuya iku nomor katelu saka séri film ''Toy Story''. Ing film iki dicaritakaké menawa sang protagonis carita, Andy, umuré wis 17 taun.
 
Para paraga sadurungé uga mèlu ngisi swara film iki, kayata [[Tom Hanks]], [[Tim Allen]], [[Joan Cusack]], [[Don Rickles]], [[Estelle Harris]], [[John Ratzenberger]], [[Wallace Shawn]], [[Jeff Pidgeon]], [[Jodi Benson]], [[R. Lee Ermey]], [[John Morris]], lan [[Laurie Metcalf]].
18.000

besutan