Wektu Éropa Wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[File:Time zones of Europe.svg|270px|thumb|<table style="background-color:inherit;"><tr><td style="background-color:#D7D65C;text-align:center;">kuning</td><td>Wektu Éropah Wétan ([[UTC+2]]) <br />Wektu Panas Éropah Wétan ([[UTC+3]])</td></tr></table>]]
'''Wektu Éropah Wétan''' ([[basa Inggris]]: ''Eastern European Time'', EET) iku jeneng [[zona wektu]] kang digunakake digunakake deningdéning nagara [[Éropah]] lan [[Afrika]] ing [[lor]] lan duwe prabédan wektu +2 [[Wektu Universal Kakoordinasi|UTC]].
 
Nagara klebu ing zona wektu, antara liya:
63.849

besutan