Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

237 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
Sugeng Warsa Enggal!
(Sugeng Warsa Enggal!)
__NOTOC__
<div><center>[[image:Sugengrawuh.png|Sugeng Rawuh!]]</center></div>
<div style="text-align: center; border:3px solid #cccccc; -moz-border-radius: 10px; padding: 10px; margin: 30px 0px 10px 0px; background: #F0f0f0;font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 90110%">
<div style="font-size:90100%;">
'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<br>
<inputbox>
buttonlabel=Pados artikel
searchbuttonlabel=Pados isi
</inputbox><div style="font-size:90100%;">
Sapunika wonten '''[[{{ns:special}}:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' artikel kanthi '''{{NUMBEROFUSERS}}''' pangagem ingkang kacathet.
'''[[Wikipedia:jv-0|You don't speak Javanese? Find more about this language!]]'''
 
 
 
</div>
</div></div>
<div><center>
{{Cithakan:Kategori utama}}
[[:kategori:Budaya|Budaya]] · [[:kategori:Èlmu|Èlmu]] · [[:kategori:Filsafat|Filsafat]] · [[:kategori:Geografi|Geografi]] · [[:kategori:Jawa|Jawa]] · [[:Kategori:Sosiologi|Sosiologi]] · [[:Kategori:Sajarah|Sajarah]] · [[:Kategori:Seni|Seni]] · [[:Kategori:Teknologi|Teknologi]] · [[:Kategori:Tokoh|Tokoh]]</center>
</center>
</div>
 
<!-- Tabel untuk: artikel pilihan, gambar pilihan-->
{| cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"
|- valign="top" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 90100%; text-align: left;"
| style="background:LightCyan; border:1px solid #4682B4; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px; -moz-border-radius: 5px;"|
<!-- Artikel pilihan -->
 
<div style="background:#AFEEEE; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; -moz-border-radius: 0px;">'''Artikel pinilih wulan punika'''</div>
<div style="font-size: 90100%;">
{{Wikipedia:Artikel pilihan/{{CURRENTYEAR}} {{CURRENTMONTH}}}}
</div>
 
<div style="background:#87CEEB; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; -moz-border-radius: 0px;">'''Gambar pinilih wulan punika'''</div>
<div style="font-size: 90100%;">
{{Wikipedia:Gambar pilihan/{{CURRENTYEAR}} {{CURRENTMONTH}}|align=left}}
</div>
<div style="font-size: 90100%;text-align: left;" class="noprint"><div style="font-size: 90100%;text-align: left;" class="noprint">
 
[[Wikipedia:Gambar pilihan|Gambar pilihan sanèsipun...]]
| width="0%" | &nbsp;&nbsp;&nbsp;
 
| width="45%" style="background:#F4FFF4; color: #000; border:1px solid #00CC00; font-size: 90100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px; -moz-border-radius: 5px;"|
<!-- Prakara Wiki -->
<div style="background:#90Ed9d; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 100110%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; -moz-border-radius: 0px;">'''Prakawis Wikipèdia Jawi'''</div>
Proyèk Wikipedia punika gadhah don ndamel bauwarna ingkang pepak piyambak ing sedaya basa ing saubengipun donya. Wonten kaca punika, sinten kémawon ingkang ngersakaken ngasta '''Wikipédia ing basa Jawi''' saged amujudaken. Saged mawi basa Jawi ''krama'' utawi saged ''ngoko''. Ananging manawi saged, langkung saé manawi saged nyerat mawi basa krama. Isi Wikipedia wonten saandhaping [[GFDL|Lisensi Dhokumèntasi Bébas GNU]], tegesipun inggih bébas kaliyan bakal bébas ngantos salaminipun. Ugi kapurih kersa mriksani [[Wikipedia:Hak cipta|hak cipta]] kanggé katrangan langkung prakawis hak cipta, sumber kabikak, saha isi bébas. Kanggé pacoban mangga dhumateng njajal nyunting ing [[wikipedia:kothak wedhi|kothak wedhi]]<br>
([[Wikipedia:Katrangan ing basa Jawa ngoko|katrangan ing basa Jawa ngoko]])
 
<!-- Prastawa énggal-->
<div style="background:#90EE90; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; text-align: left;">'''Prastawa énggal'''</div>
{{Aktualitas/Prastawa anyar}}
<div style="font-size: 90100%; font-weight: bold; text-align: right;" class="noprint">·
[http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Aktualitas/Prastawa_anyar&action=edit sunting]
 
<!-- Dina iki ing sejarah -->
<div style="background:#90EE90; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; text-align: left;">'''{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}} wonten ing sajarah'''</div>
<div style="font-size: 100%; font-weight: bold; text-align: left;" class="noprint">
{{DinaIkiIngSejarah/{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}}}}</div>
<div style="font-size: 90%; font-weight: bold; text-align: right;" class="noprint">·
<div style="font-size: 100%; font-weight: bold; text-align: right;" class="noprint">
[[{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}}|Prastawa sanèsipun wonten ing {{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}}]] ·
[http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:DinaIkiIngSejarah/{{CURRENTDAY}}_{{CURRENTMONTHNAME}}&action=edit sunting]
</div>