Zathura: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:zathura_movie_poster.jpg|thumb|250px]|Zathura]]
'''Zathura''' inggih punika film ingkang dipunpundhut saking buku kang dipunkarang deningdéning [[Chris Van Allbrug]]. [[Chris Van Allbrug]] piyambak inggih punika nulis film [[Jumanji]].
Zathura piyambak gadhahi carita kados pemain ing dolanan Zathura punika kados dherek ing jobo angkasa. Crita punika dipunwiwiti saking Danny lan Walter ingkang kakang adhi kang boten cocok. Kekalihipun gadhahi papan dolanan Zathura ing griya bapakipun.
Dolanan piyambak wiwitipun remenaken, kunci dipunpasang lan neken tombol. Mangke wonten kartu ingkang medal saking dolanan punika lan dados instruksi. Ananging yen dolanan punika dipunlanggar, mangke wonten prastawa ingkang saged ngancam kekalih piyabak.
Kekalihipun pungkasan wonten ing jobo angkasa, uga usaha kados saged pungkasanipun dolanan punika, amargi dolanan punika bebayani.
Film Zathura piyambak dipunsutradarai deningdéning [[Jon Favreau]].<ref>{{id}}[http://www.kapanlagi.com/film/internasional/zathura-kisah-seru-papan-mainan-luar-angkasa.html www.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 1 September 2011)</ref>
== Profil saking Film Zathura ==
Profil ing film Zathura piyambak inggih punika:
*Jenising film:
Fantasi
*Produksi deningdéning:
[[Columbia Pictures]]
*Durasi film: [[113]] [[menit]]<ref>{{id}}[http://www.21cineplex.com/zathura-a-space-adventure,movie,1352.htm www.21cineplex.com](dipuntingali tanggal 1 September 2011)</ref>
63.852

besutan