Suparto Brata: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
Wiwitané nulis nganggo [[basa Jawa]] ing [[Kalawarti]] [[Panjebar Semangat]] ing tahun [[1959]]. Lan nalika [[majalah]] iku nganakaké sayembara, dhéwéké nulis [[Kaum Republik]] kang banjur menang lan kapacak tahun [[1960]]. Anakalané dhéwéké nganggo jeneng sesinglon (samaran) ‘’Peni'' utawa ‘’Eling Jatmiko’’.
 
Suparto Brata iku putrané Raden Suratman Bratatanaya lan BandaraPapan Anggegana Raden Ajeng Jembawati kang isih turun [[Pakubuwana V]].
 
==Karya==
63.625

besutan