Nusantara: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎Uga pirsani: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia, Uga delengen → Uga pirsani using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Uga pirsani: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia, Uga delengen → Uga pirsani using AWB)
Ing kanggonan basa modèrn, tembung "Nusantara" biasané ngarani kapulowan [[Asia Kidul-Wetan]] utawa tlatah ing ngendi budaya lan basa [[Austronesia]] dilestarèkaké. Dideleng saka pojok deleng iki, [[Malaysia]], [[Filipina]] lan mbok menawa [[Taiwan]] uga kalebu tlatah Nusantara banjur [[Papuwa]] dudu maneh.
 
==Uga delengenpirsani==
* [[Aksara Nusantara]]
* [[Prasasti Nusantara]]
 
[[Kategori:IndonesiaIndonésia]]
18.000

besutan