Scott Joplin: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Scott Joplin.jpg|thumb|Scott Joplin]]
 
'''Scott Joplin''' (miyos [[Juni]] [[1868]], tilar donya [[1]] [[April]] [[1917]])<ref>http://www.scottjoplin.org/biography.htm</ref> dumugi sakpunikasapunika minangka [[musikus]] lan [[komponis]] ''[[ragtime]]'' ingkang paling kondhang. Piyambakipun ingkang netepaken standar ingkang samangke dipundhèrèki dèning kathah tiyang.
 
Joplin miyos wonten ing [[Linden, Texas]]. Ibunipun inggih punika Florence Givins lan bapakipun Giles (kadang kala kaserat "Jiles") Joplin. Piyambakipun minangka putra angka kalih saking enem sadhérék. Sampun dangu, kathah tiyang ingkang mangertosi piyambakipun miyos rikala [[24]] [[November]] [[1868]], ananging panalitèn ingkang langkung dèning sajarahwan ragtime [[Ed Berlin]] maringi bukti bilih punika lepat.
63.224

besutan