Moti, Ternaté

(Kaelih saka Moti, Ternate)

Moti iku kecamatan ing Kutha Ternaté propinsi Maluku Lor, Indonésia.

Moti
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiMaluku Lor
KuthaTernaté