Muara Sipongi, Mandailing Natal

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mandailing Natal {{{nama dati2}}}]]

Muara Sipongi, Mandailing Natal
Nagara Indonésia

Muara Sipongi iku kacamatan ing Kabupatèn Mandailing Natal Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Mandailing Natal