Mudhik

(Kaelih saka Mudik)

Mudhik iku kagiyatané wong-wong ing paran awujud mulih menyang kampung papan kalairané. Mudhik ing Indonésia duwé sesambungan karo tradhisi taunan saben riyaya kaya nalika ngarepaké Lebaran. Ing kalodhangan mau, pulihé wong-wong saperlu kumpul karo sanak kadang lan sadulur sing kasebar ing kampung sangkan, lan uga saperlu sowan marang wong tuwa.

Calon panunggang montor mabur ing sawijining papan anggegana sing arep mudhik menyang jaban kutha

Pranala njabaBesut

GladriBesut