Musuk, Boyalali

Musuk iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Musuk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMusuk
Musuk kapernah ing Jawa Tengah
Musuk
Musuk
Musuk kapernah ing Indonésia
Musuk
Musuk
Koordhinat: 7°34′06″S 110°31′41″E / 7.56822°S 110.52808°E / -7.56822; 110.52808Koordhinat: 7°34′06″S 110°31′41″E / 7.56822°S 110.52808°E / -7.56822; 110.52808
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.04

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)