My Chemical Romance

My Chemical Romance utawa dicekak "MCR" ya iku grub band musik rock saka New Jersey, Amérikah Sarékat. My Chemical Romance diwangun wulan Sebtember taun 2001 déning Gerard Way lan Matt Pelissier. Saiki, anggota MCR ya iku Gerard Way (vokal), Mikey Way (bass), Ray Toro (lead guitar), Frank Iero (gitar), dan Bob Bryar (drum).

MCR nalika ing Big Festival Day Out
My Chemical Romance
ParabanMCR
My Chem
SakaJersey City, New Jersey, USA
GénreAlternative rock[1]
Emo[2]
Pop punk[1]
Post-hardcore[3]
Mangsa akarya2001 – 2013
LabèlReprise, Warner Bros., Eyeball
Sing magepokanPencey Prep
Leathermouth
Reggie And The Full Effect
Sana jaringanwww.mychemicalromance.com
AnggotaGerard Way
Ray Toro
Mikey Way
Frank Iero
Tilas anggotaMatt Pelissier
Bob Bryar

AnggotaBesut

Sing anaBesut

  • Gerard Way – lead vocal (wiwit 2001)
  • Ray Toro – lead guitar, backing vocal (wiwit 2001)
  • Frank Iero – rhythm guitar, backing vocal (wiwit 2002)
  • Mikey Way – bas gitar, backing vocal (wiwit 2001)

Tilas anggotaBesut

  • Bob Bryar – drum, perkusi (2004–2010)
  • Matt Pelissier – drums, perkusi (2001–2004)

Jeneng BandBesut

jeneng Band iki asalé saka judhul buku "Ecstasy: Three Tales of Chemical Romance" sing kewaca karo Mikey Way rikala Mikey Way kerja ing Barnes & Noble.

DiskografiBesut

  • I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002)
  • Three Cheers for Sweet Revenge (2004)
  • The Black Parade (2006)
  • TBA (2010)

TurBesut

My Chemical Romance wis tur selama tahunan, lan dhuwe reputasi sing apik, kalebu Vans Warped tour ing wiwit kariré. My Chemical Romance nglakukna tur karo band kondhang liyané, kaya ta Fall Out Boy, The Used, Thursday, Green Day, Linkin Park, lan liya-liyané.

Tur-turé My Chemical Romance, ya iku:

  • Warped Tour '05 (taun 2005)
  • My Chemical Romance Tour (taun 2005)
  • Projekt Revolution '07 (taun 2007)
  • The Black Parade World Tour (taun 2009)

Bebungah lan NominasiBesut

RujukanBesut

  1. a b My Chemical Romance biography at Yahoo! Music
  2. http://www.mtv.com/bands/m/my_chemical_romance/news_feature_022805/
  3. Henderson, Alex (2002-07-23). "(I Brought You My Bullets You Brought Me Your Love > Overview)". allmusic. Retrieved 2010-03-13.
  4. a b "Flogão — The way you like it!". Flogao.com. Retrieved 2010-03-13.

Pranala njabaBesut

Cithakan:My Chemical Romance