Myra iku kutha kuna ing Lycia, ing endi saiki manggon kutha cilik Kale (Demre) ing wektu iki Porvinsi Antalya Turki. Papané ing kali Myros (Demre Çay), ing dhataran alluvial sing subur antarané Alaca Dağ, rentang Massikytos lan Laut Aegean.

Teater Yunani Kuna ing Myra, mawa tugelan watu pasaréan Lycian kuna ing éréng-éréng minangka latar wuri.

Pranala njabaBesut

  • Notes on Myra at Turkish Ministry of Culture site
  • Sites in Myra
  • Numismatic Links
  • Demre Guide
  • Finally a mass in the church of Saint Nicholas in Myra article from AsiaNews.it
  •   "Myra". Catholic Encyclopedia. New York: Robert Appleton Company. 1913.

Foto lan videBesut

Koordhinat: 36°15′50″N 29°58′18″E / 36.26389°N 29.97167°E / 36.26389; 29.97167