Nacho

Nacho [1][2] iku salah siji panganan kang asalé saka Meksiko. Ing wujud kang paling sedherhana, nacho iku dimadi saka criping tortilla kang diwènèhi keju cair. Pisanan karipta ing taun 1943 déning Ignacio "Nacho" Anaya, nachos pisanan dumadi saka criping tortilla goreng kang diwènèhi karo keju cair lan ditawuri karo lombok jalapeño (lombok ijo gedhé saka Meksiko).

Nacho
Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Nacho ing KamusWiki.

Saiki nacho duwé akèh macem-maceme kanthi tetep nganggo criping tortilla minangka bahan dhasaré. Akèh banget jinisé masakan, janganan, buah utawa saos kang dicampurake nalika dhahar nacho. Pirang-pirang bahan kang padatan dadi bahan campuran ing Nacho ya iku:

Cathetan sikilBesut

  1. (ing basa Inggris)online.wjs.com The Search for the Perfect Nacho (kaundhuh tanggal 14 Agustus 2011)
  2. (ing basa Inggris)tacobell.com Nacho (kaundhuh tanggal 24 Agustus 2011)