Tuduhaké menu pokok

Nagara Baltik ya iku nagara-nagara pecahan saka Uni Soviet sing dumunung ing saubengé Segara Baltik, ya iku siji kawasan ing Éropah Lor sing nyakup Estonia, Latvia lan Lituania.

Sadurungé mangsa Perang Donya II, Finlandia uga kerep dianggep déning Uni Soviet minangka nagara Baltik.

StatistikBesut

Kutha gedhé miturut populasi
  1.   Riga (722,485)
  2.   Vilnius (542,287)
  3.   Tallinn (400 911)
  4.   Kaunas (361,274)
  5.   Klaipėda (188,954)
  6.   Šiauliai (125,883)
  7.   Panevėžys (116,749)
  8.   Daugavpils (110,265)
  9.   Tartu (101,740)
  10.   Liepāja (85,448)

Kutha gedhé miturut populasi ètnik Lituania, Latvia, Estonia
  1.   Kaunas (335,624)
  2.   Vilnius (312,708)
  3.   Riga (312,425)
  4.   Tallinn (216,996)
  5.   Klaipėda (135,557)
  6.   Šiauliai (120,263)
  7.   Panevėžys (113,585)
  8.   Tartu (81,423)
  9.   Alytus (66,390)
  10.   Marijampolė (44,555)

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut