Nagara Baltik

Nagara Baltik ya iku nagara-nagara pecahan saka Uni Soviet sing dumunung ing saubengé Segara Baltik, ya iku siji kawasan ing Éropa Lor sing nyakup Éstlan, Lètlan lan Litowen.

Sadurungé mangsa Perang Donya II, Finlan uga kerep dianggep déning Uni Soviet minangka nagara Baltik.

StatistikBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut