Nagara Baltik ya iku nagara-nagara pecahan saka Uni Soviet sing dumunung ing saubengé Segara Baltik, ya iku siji kawasan ing Éropah Lor sing nyakup Estonia, Latvia lan Lituania.

Sadurungé mangsa Perang Donya II, Finlandia uga kerep dianggep déning Uni Soviet minangka nagara Baltik.

StatistikBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut