Nanggulan, Kulon Praga

kacamatan ing Kabupatèn Kulon Progo, Indonésia

Nanggulan iku kacamatan ing Kabupatèn Kulon Praga.[1]

Nanggulan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNanggulan
Nanggulan kapernah ing Ngayogyakarta
Nanggulan
Nanggulan
Nanggulan kapernah ing Indonésia
Nanggulan
Nanggulan
Koordhinat: 7°47′14″S 110°12′04″E / 7.78717°S 110.20119°E / -7.78717; 110.20119Koordhinat: 7°47′14″S 110°12′04″E / 7.78717°S 110.20119°E / -7.78717; 110.20119
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.01.10

DésaBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.