Ari Prayogi

Logo Lomba Nulis Wikipédia "Wiki Mrebawani"Naraguna iki panyarta dolanan Wiki Mrebawani

Ari Prayogi iku mahasiswa ing Sanata Dharma. Asalé saka Wonosobo. Sakniki taksih remen maos, mboten ngertos ngenjang.