Sugeng rawuh. Jenengku Sariha Devi, akeh sing nyeluk aku Sariha, nanging ing ngomah celukanku Rika. Aku manggon ana ing kutha Kudus. Aku seneng sing jenenge ngrungokake musik lan nonton film (utamane film barat).