Sugeng rawuh, Sariha Devi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.14 (UTC)

Pras pirembagan 18 Desember 2014 08.57 (UTC)

Wiki MrebawaniBesut




Sugeng enjang Mbak Sariha Devi, sumangga kaca pangganggénipun Panjenengan dipunisèni rumiyin mawi katrangan dhiri ringkes lan ampun kesupèn ugi foto dhiri. Contonipun wonten ing kaca panganggé kula. Cahyo Ramadhani pirembagan 12 November 2015 23.45 (UTC)

Sugeng sonten Mbak, layang èlèktronik Panjenengan sampun kula tampi. Yèn arep nanggepi layang kula, kayata sing diwaca iki, klik mawon owah sumber ana ing ndhuwur, banjur tulis layang tanggepané Panjenengan sangisoré layang kula iki. Mangga dicoba, Mbah, eh Mbak ding. Cahyo Ramadhani pirembagan 13 November 2015 09.56 (UTC)

Artikel Wiki MrebawaniBesut

Mbak Sariha Devi, kanggé dhèrèk Wiki Mrebawani sampèyan kedah ndamel artikel énggal. Kajawi punika, sampeyan saged nambahi artikel inggang nembè kagungan setunggal ukara. Menawi sampeyan nambahi isi artikel ingkang sampun langkung saking kalih ukara, artikel punika mboten dipun pétung dados artikel sampeyan. Matur nuwun. Vincent Gitiyarko pirembagan 23 November 2015 15.37 (UTC)

Panumpukan Wiki MrebawaniBesut

Artikel kanggo Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné. Gunggung tembung kudu saorané 100 lan rujukan saorané 2. Yèn loro-loroné ora ngancik samono, artikel ora bakal kétung masiya ditumpuk. Kategori, gambar, wikifikasi, interwiki iku manasuka (bisa diréwangi panitya).

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Golongan

Cahyo Ramadhani rembugan 9 Oktober 2016 15.59 (UTC)