#REDIRECTMeta:User:FakirNL
Kaca iki arupa sawijining kaca pengalihan utawa soft redirect.

Wikipedia:Babèl
nl-NDeze gebruiker heeft Nederlands als moedertaal.
en-4This user can contribute with a near-native level of English.
jv-0Naraguna puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané