Gatos cats 7 cropped.jpg

Nama kula Dewi.

Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 29 September 2019 ing Ngayogyakarta.