Narumonda, Toba Samosir

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Toba Samosir {{{nama dati2}}}]]

Narumonda, Toba Samosir
Nagara Indonésia

Narumonda iku kecamatan ing Kabupaten Toba Samosir Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Toba Samosir