Tuduhaké menu pokok
Nata de coco sing isih polos
Nata de Coco kang wis diolah sajroning es

Nata de Coco ya iku panganan kang rupané bening kaya déné ager-ager lan duwé tekstur kenyil-kenyil. Ulah-ulahan iki digawé saka duduh krambil kang wis di fermentasi karo baktéri Acetobacter xylinum kang wis disimpen pirang-pirang dina. Panganan iki biasané digawé es campur, es teler, lan uga salad buah.