Natalie Portman

Natalie Hershlag[4][5] (basa Ibrani: נטעלי הרשלג‎) (lair ing Yerusalem, 9 Juni 1981; umur 41 taun), sing luwih dikenal karo jeneng panggunge, Natalie Portman (Ibrani: נטלי פורטמן), yaiku pemeran Israel-Amerika Sarekat. Jeneng Portman menika jeneng kaliwarga simbahe saka pihak ibu.

Natalie Portman
Natalie Portman (48470988352) (cropped).jpg
Natalie Portman ing taun 2019 ing San Diego Comic-Con
Lair (1981-06-09) Juni 9, 1981 (umur 41)[1]
Yerusalem
Bangsa
  • Israel
  • Amerika
Alma mater
Pakaryan
  • Aktris
  • sutradhara
  • prodhuser
Taun aktif1993 – saiki
BojoBenjamin Millepied (o. Masalah: wektu ora absah)
Anak2
Tandha tangan
Firma de Natalie Portman.svg

ReferensiBesut

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng cbsnews-Hershlag
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng guardian05
  3. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng nytsm
  4. Dickerson, James L. Natalie Portman: Queen of Hearts (ECW Press, 2002), p. 32.
  5. Collins, Andrew. "Natalie Portman: The Prodigy Comes of Age". The Observer, January 2, 2011. Retrieved January 6, 2011.

Pranala jabaBesut