Natasha Bedingfield

Natasha Bedingfield (lair ing London, Inggris, 26 November 1981) iku sawijining panyanyi Inggris lan adhiné panyanyi Daniel Bedingfield. Wong tuwané asalé saka Sélandia Anyar. Dhèwèké tau mencapai nomer #3 mawa singlené ing Inggris sing ajudul "Single" ing wulan Mei 2004 lan uga sawisé iku single nomer #1 mawa judhul "These Words" ing wulan Agustus 2004. Album perdanané, "Unwritten" uga ana ing nomer #1 ing UK Albums Chart wulan September 2004.

Natasha Bedingfield nalika tampil ing taun 2006

Pranala njabaBesut