Nestlé inggih punika salah satunggaling perusahaan dhaharan multinasional ing Vevey, Swiss. Dipunbangun ing taun 1866 kaliyan Henri Nestlé. Perusahaan punika ngasilaken dhaharan saha unjukan kados ta dhaharan bayi, susu, kopi, coklat, lan sapanunggalanipun. Perusahaan punika mlebet ing bursa saham SWX Swiss Exchange.

Nestlé S.A.
Publik (SWX: NESN, Cithakan:OTCBB)
Indhustridhaharan
DiyasaSwitserlan Vevey, Swiss (1866)
Kantor gedhéVevey, Swiss
Wong kunci
Henri Nestlé (Pendiri)
Peter Brabeck-Letmathe (Ketua Umum)
Paul Bulcke (CEO)
WijilDhaharan bayi, produk susu, sereal sarapan, manisan, toya botolan
Olèh-olèhanIncrease US$121,103 milyar (2007)
Increase US$ 11,990 milyar (2007)
Cacah karyawan
276.050 (2007)
Sana jaringanwww.nestle.com

Pranala njabaBesut