Ngasinan, Bener, Purwareja

Ngasinan iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Ngasinan
Désa
Ngasinan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ngasinan
Ngasinan
Ngasinan kapernah ing Jawa Tengah
Ngasinan
Ngasinan
Ngasinan kapernah ing Indonésia
Ngasinan
Ngasinan
Koordhinat: 7°32′24″S 110°02′22″E / 7.53988°S 110.03948°E / -7.53988; 110.03948Koordhinat: 7°32′24″S 110°02′22″E / 7.53988°S 110.03948°E / -7.53988; 110.03948
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2028

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)