Ngemis

Ngemis iku sawijining tumindak utawa pagawéan sing dilakoni déning wong sing mbutuhaké dhuwit utawa panganan kanthi njaluk-njaluk marang wong liya. Panggonan ngemis bisa ing panggonan sing ramé kaya ing pasar, stasiun sepur, stanplat bis, utawa ing lampu setopan.

Ngemis (Bénin, 2016)

Pratélan pustakaBesut

  • Born Losers: A History of Failure in America, by Scott A. Sandage (Harvard University Press, 2005).