Nglaris, Bener, Purwareja

désa ing Indonésia

Nglaris iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Nglaris
Désa
Nglaris kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Nglaris
Nglaris
Nglaris kapernah ing Jawa Tengah
Nglaris
Nglaris
Nglaris kapernah ing Indonésia
Nglaris
Nglaris
Koordhinat: 7°33′44″S 110°01′49″E / 7.56225°S 110.03041°E / -7.56225; 110.03041Koordhinat: 7°33′44″S 110°01′49″E / 7.56225°S 110.03041°E / -7.56225; 110.03041
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2026

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)