Ngleses, Juwangi, Boyalali

désa ing Indonésia

Ngleses iku désa ing Kacamatan Juwangi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Ngleses
Désa
Ngleses kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Ngleses
Ngleses
Ngleses kapernah ing Jawa Tengah
Ngleses
Ngleses
Ngleses kapernah ing Indonesia
Ngleses
Ngleses
Koordhinat: 7°26′50″S 110°39′39″E / 7.44722°S 110.66074°E / -7.44722; 110.66074Koordhinat: 7°26′50″S 110°39′39″E / 7.44722°S 110.66074°E / -7.44722; 110.66074
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanJuwangi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.19.2010

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.