Ngombol, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Ngombol iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Ngombol
Désa
Ngombol kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ngombol
Ngombol
Ngombol kapernah ing Jawa Tengah
Ngombol
Ngombol
Ngombol kapernah ing Indonésia
Ngombol
Ngombol
Koordhinat: 7°49′40″S 109°57′48″E / 7.82783°S 109.96321°E / -7.82783; 109.96321Koordhinat: 7°49′40″S 109°57′48″E / 7.82783°S 109.96321°E / -7.82783; 109.96321
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2033

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)