Ngosèng

Ngoseng ( Jawi : توميس) utawa tumis [1] [ so-té ] (utangan Prancis sing artine "mlumpat, bouncing") [2] minangka salah sawijining jinis cara masak sing nggunakake minyak utawa lemak sing cukup sithik ing wajan cethek ing ndhuwur panas cukup dhuwur. Ana macem-macem cara nggoreng, lan wajan minangka jinis wajan khusus sing dirancang kanggo tumis

Daun bawang digoreng

RujukanBesut

  1. "saute - Wiktionary". en.wiktionary.org (ing basa Inggris). Dibukak ing 2018-09-01.
  2. "Saute". Douglas Harper. Dibukak ing 23 July 2012.