Ombènan legi

Wedang sing digawe legi yaiku salah sawijining jinis wedang sing ditambah gula . Wis diterangake minangka "permen cair". Konsumsi minuman sing legi ana gandhengane karo bobot awak, obesitas, lan risiko kesehatan sing ana gandhengane. Miturut CDC, konsumsi omben-omben sing legi uga ana gandhengane karo tumindak sing ora sehat kayata ngrokok, ora cukup turu lan olahraga, lan asring mangan panganan cepet lan ora cukup woh-wohan kanthi rutin. [1]

Ombenan alus ditampilake ing rak supermarket Woolworths ing Brasil.

ReferensiBesut

  1. "Sugar Sweetened Beverage Intake". Centers for Disease Control and Prevention (ing basa American English). Dibukak ing 2017-11-01.