Tuduhaké menu pokok

Overbetuwe iku gemeente ing provinsi Gelderland, Walanda.

Latar wuriBesut

Provinsi Gelderland sing papané ana ing wétané Walanda iku saka 12 provinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wewengkoné. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 56 gemeente. Ing Walanda gemeente iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara nagara lan gemeente.

Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga gemeente ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mangkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh gemeente sing ukurané sedheng.

Pranala njabaBesut