Tuduhaké menu pokok

Perusahaan Listrik Negara

(Kaelih saka PLN)

Perusahaan Listrik Nagara (dicekak PLN) ya iku salah sijiné BUMN kang duwé tugas ngurusi babagan kalistrikan kang ana ing Indonésia. Direktur Utamane ya iku Dahlan Iskan, kang dilantik ing 23 Dhésèmber 2009 nganti Fahmi Mochtar (kang njabat wiwit 2008).

RéferènsiBesut


Uga delengenBesut

Pranala nyabaBesut